Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Spotify plugin forgets password 2 months 6 days ago #62290

  • Telegraphroad
  • Telegraphroad's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 3
  • Thank you received: 1
Hi everyone

I run the latest Spotify plugin 3.0.3 on Volumio 1.121 on the MiniDSP SHD.
The plugin keeps forgetting the Spotify password, but will remember the username. See the screenshot attached.
I tried deleting and reinstalling the plugin but it would not help.

Any ideas? 

Thank you
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Spotify plugin forgets password 2 months 6 days ago #62292

  • Ultrasonic
  • Ultrasonic's Avatar
  • Offline
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Posts: 2357
  • Thank you received: 482
It may not be relevant but are you running the latest SHD firmware? I'd try updating if not.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[Solved] Spotify plugin forgets password 2 months 3 days ago #62311

  • Telegraphroad
  • Telegraphroad's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 3
  • Thank you received: 1
Thank you Ultrasonic. After updating the firmware, the problem seems to be gone. I marked the thread as solved for the time being.

There is another strange issue which is that changes to the volume are reverted. E.g. when I change the volume from -30db to -22db then it will jump back to -30db. Only after several attempts the volume will be adjusted permanently. This only happens when playing back music from Spotify or Tidal via LAN. It does not occur on the Toslink input. However the problem is likely unrelated to my original ask, so I will simply open a new thread if the problem persists.
The following user(s) said Thank You: Ultrasonic

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Telegraphroad.
  • Page:
  • 1
Moderators: devteam