Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

nanoAVR DL Refresh DSP Program: how long it takes? 1 year 10 months ago #44058

  • FlorinAndrei
  • FlorinAndrei's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Posts: 41
  • Thank you received: 10
Brand new nanoAVR DL. Just installed the plugin. Connected the plugin to the box via USB from Windows. Clicked Refresh DSP Program. It's been sitting there doing apparently nothing for a really long time, maybe 10 minutes.

How long does it take to complete normally?

BTW, the user interface is not helpful. There's no sign whatsoever of progress. The user has no clue whether the plugin is actually doing something, or it's stuck. It's like a browser where the download has no progress bar.

Please add some kind of progress bar to this thing.

I am going to leave it "running" like this for an hour or so, hopefully it will get unstuck.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by FlorinAndrei.

nanoAVR DL Refresh DSP Program: how long it takes? 1 year 10 months ago #44060

  • FlorinAndrei
  • FlorinAndrei's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Posts: 41
  • Thank you received: 10
The little Bridge window is stuck on:

Device Found.
Write sth to dsp 630

Nothing changes. It's just those two lines.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

nanoAVR DL Refresh DSP Program: how long it takes? 1 year 10 months ago #44061

  • FlorinAndrei
  • FlorinAndrei's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Posts: 41
  • Thank you received: 10
This happens if I plug the nanoAVR into the USB3 ports on my PC. The connection gets stuck immediately.

If I plug it into a USB2 port, the plugin works fine. I was able to use several functions on the plugin, while the nanoAVR was connected via USB2, and everything seems fine.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam