Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Stuck in Restore Factory Settings loop 3 years 1 month ago #37445

  • PlinytheWelder
  • PlinytheWelder's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 3
  • Thank you received: 1
After upgrading to 1'30 firmware the plugin advised me to Restore Factory Settings.
In the little sub window with 2 lines, upper line says Device Found, lower window says
Message from USB 116011 Byteread=65
The number after USB increments about 2500 then the Restore window ops up and I click on it and the cycle repeats.
Is this OK? And does this end or am I in a loop?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Stuck in Restore Factory Settings loop 3 years 1 month ago #37447

  • PlinytheWelder
  • PlinytheWelder's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 3
  • Thank you received: 1
Ignore, I found the problem...
The following user(s) said Thank You: devteam

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam