Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

nanoAVR -DL no video output 3 years 9 months ago #35301

  • sudhirrssk
  • sudhirrssk's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
Hi,

I am unable to get output from any of the HDMI inputs of my nanoAVR-DL. I tried checking my cables and even turning of and turning on my entire setup but still no luck. I tried reformatting and everything was successful, currently I am out of options, kindly help me in this regard.

Best Regards,
Surya

Please Log in or Create an account to join the conversation.

nanoAVR -DL no video output 3 years 9 months ago #35376

  • devteam
  • devteam's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 8971
  • Thank you received: 1300
@ Surya

Problem solved it sounds from your tech support tix?

Devteam
miniDSP, building a DSP community one board at a time.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

nanoAVR -DL no video output 3 years 8 months ago #35410

  • sudhirrssk
  • sudhirrssk's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
Hi devteam,

Yeah it got resolved by itself. I think it was due to HDMI handshake problem. Thanks.

Best Regards,
Surya
The following user(s) said Thank You: devteam

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam