Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

flex eight in mono, failed in firmware? 3 weeks 2 days ago #62644

  • Juantho
  • Juantho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
I got my flex eight today and installed it.
Every time i ask for a check of the usb driver it says that i dont have the driver installed and asks if i want to install it for the device console. but it obviously fails.

Also when it comes to routing, it seems like both input channels are in channel 1 output, so i play mono atm. And yes i have routed input 1 to output 1 and input 2 to output 2 so it should be stereo but is not.
For instance, nothing happens when i mute either input 2 or output 2, so both inputs are placed in output 1 somehow, but i get audio out from both speakers. 
why do you ship a product to me if its not ready to use?
the firmware dont seem as it is nowhere near ready for launch...


05/10/2022 - Rev 1.0.0 Beta 4 is installed.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Juantho.

flex eight in mono, failed in firmware? 3 weeks 13 hours ago #62653

  • Juantho
  • Juantho's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
Ticket sent in about this. 

/J 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1