Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Phase response measurement with EARS 2 weeks 1 day ago #57712

  • TeroK
  • TeroK's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
Hi,

I'm doing headphone phase response measurements with miniDSP EARS and I'm suspecting that I'm losing samples during sweep. Other problem could also be timing drift that might explain the two curves where difference is exactly one sample. Have been using both REW and own custom made python measurement script that connects to miniDSP thru pyAudio/PortAudio in Windows10 environment and same case have been visible with both setups. Have anybody else seen this kind of behavior? Any suggestion how to tackle this problem? Or is there something wrong with my miniDSP HW? Is there FW updates to EARS that I'm missing? Please take a look of attached screenshot. In red arrow location my expectation is that sample has been lost.

br, Tero
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam