Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

8x12 v2 Intermittently Goes Off 3 weeks 6 days ago #55976

  • Dunnounme
  • Dunnounme's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 20
  • Thank you received: 0
I've been using the 8x12 v2 for a few years and recently it has this issue, and it's happening more frequently every few days now.
I would hear a loud "piak" sound (sounded like a pebble hitting the windscreen) and my 8x12 will just go dead. No power, no lights on the controller.
Shutting down the car and restarting does not help, the 8x12 still will not power up, even though all the other equipment has power. Even after a day or two, it will not power up.

What I had to do to solve this is to pull out the power plug of the 8x12 (car is not started) and leave it for like 5 to 10 mins, before re-connecting the plug back again.
Sometimes it works, sometimes I had to do this disconnecting/connecting back twice, then the 8x12 powers up. It's like having to do a complete power isolation.

This issue started like more than 6 months back, but it only happened once every few months. Then it happened once every few weeks. Now it's like happening every few days.
It happened yesterday and today as well, that's why I decided to post here to see if anyone else encountered this issue and what might be the cause?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

8x12 v2 Intermittently Goes Off 3 weeks 2 days ago #56031

  • Dunnounme
  • Dunnounme's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 20
  • Thank you received: 0
Well, last night it finally went off with a loud "piak" sound and could not be revived regardless what I tried. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam