Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

LOW SIGNAL TO NOISE when measuring in Dirac 3.0 3 months 1 day ago #55306

  • rts100x5
  • rts100x5's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Posts: 185
  • Thank you received: 38
Got my CDSP 8x12DL up and running and configured the way I want - but getting "LOW SIGNAL TO NOISE" errors in Dirac3.0 ....I remember there was something I did with my DDRC88BM that fixed this right away but Ive tried increasing Input Gain / decreasing Mic Volume / setting pink noise gains to equivalent readings before measuring ... :unsure:
My environment is NOT that noisy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

LOW SIGNAL TO NOISE when measuring in Dirac 3.0 3 months 13 hours ago #55309

  • rts100x5
  • rts100x5's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Posts: 185
  • Thank you received: 38
The short answer to my problem is - In 8x12 utility under DISPLAY / DIRAC CHANNEL CONFIGURATION .....any unused channels here MUST be configured as UNUSED or result will be "LOW SIGNAL TO NOISE RATIO" error in Dirac 3.0

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam