Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Here is the place to share your questions/comments about your setup of the UMIK-1 USB measurement microphone


NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Dead Umik 8 years 8 months ago #7710

  • Steve Dodds
  • Steve Dodds's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 14
  • Thank you received: 2
Hi.

My Umik mic has suddenly stopped working. The blue light glows, but it isn't recognised by my computer.

I've tried it with multiple cables, with REW and Fuzzmeasure, and on a Mac and a PC.

Any thoughts?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Re: Dead Umik 8 years 8 months ago #7751

  • devteam
  • devteam's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 8971
  • Thank you received: 1300
We already dealt with your inquiry by Email. Please use either forum or email in the future to prevent duplicated work by our team. Thanks for your understanding.

DevTeam
miniDSP, building a DSP community one board at a time.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam