Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
This section is dedicated to showcasing or sharing valuable information about Subwoofer Tuning
  • Page:
  • 1

TOPIC:

2x4 MiniDSP HD No Sound to Subs 1 year 5 months ago #49943

  • RenegadeTartan
  • RenegadeTartan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Evening,

I recently purchased the 2x4 MiniDSP HD with the 2x4 MiniDSP HD Plugin and the Umik-1. I have my Denon 3700h AVR connected from one sub out to the input 1 (on the front) of the 2x4 MiniDSP HD in which I have two subs connected one to input 1 as well as the other to input 2 on the rear side (side with the four inputs). I ran REW and using the 2x4 MiniDSP was able to gain match as well as set up the subs with the eq. My issue is with the final step when I tried running Audyssey when it finally reached the Sub 1 to send it a test tone I received no sound. I checked all the wires and even plugged into the MiniDSP to see if I had any input volume and I did not. I was wondering from the Dev or community members if anyone can help me as I am totally baffled on why I am not getting any sound to my subs. Thanks and if needed any more information please let me know.

PS Subs both work fine when directly connected with AVR sub outs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by RenegadeTartan.

2x4 MiniDSP HD No Sound to Subs 1 year 5 months ago #49944

  • RenegadeTartan
  • RenegadeTartan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
I figured it out, I needed to turn it back to analog from USB to get the sound out.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam