Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Need help configuring your plug-ins? This is the place to ask the miniDSP community for help. Please read manual first to limit 101 questions.

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

MiniDsp HD Not saving my settings when restarting 1 year 11 months ago #51419

  • jimmyegan1
  • jimmyegan1's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Hi,
I have been using the MiniDsp HD for many years without issues. I recently upgraded the software plug-in on my user downloads.
So it's 1.16 FW 1.07
The issue I am having is that my settings in the MiniDsp are not sticking. If I restart the Pc open up the MiniDsp plug-in I find the device has gone back to it's default settings. The only thing it remembers to do is to load Config 2 which is what I was using. The Inputs and Outputs are in the default state and my HPF filter is back to its default state. I am not using any PEQ's at all or adding any time delays.
This can be frustrating as I can't know if I am on another source like a AppleTv if my second sub is working.
This is what I want

This is what it keeps going back to


Hopefully some-one may have had this issue before. Up to now the MiniDsp has been rock solid

Thanks
Jim
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

MiniDsp HD Not saving my settings when restarting 1 year 11 months ago #51420

  • jimmyegan1
  • jimmyegan1's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
I just realized that I was on a older FW and just upgraded to 1.12
Touch wood it seems to be working fine now B)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam