Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.

TOPIC: Rev 1.15 / FW 1.27 / 09 Feb 2021 (minor)

Rev 1.15 / FW 1.27 / 09 Feb 2021 (minor) 2 weeks 23 hours ago #53991

  • entripy
  • entripy's Avatar
  • Online
  • Gold Boarder
  • Posts: 257
  • Thank you received: 71
  • Karma: 7
1. Standby mode re-instated for new hardware version.
The administrator has disabled public write access.

Rev 1.15 / FW 1.27 / 09 Feb 2021 (minor) 2 weeks 22 hours ago #53992

  • RichB
  • RichB's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Posts: 33
  • Thank you received: 5
  • Karma: 1
I read the manual and attempted to install form this path:

...\XMOS_Firmware\Firmware_Upgrade_Tools\Windows\miniDSPUAC2Dfu

Running miniDSPUAC2Dfu.exe gives this error:




- Rich

This message has an attachment image.
Please log in or register to see it.

Last Edit: 2 weeks 22 hours ago by RichB.
The administrator has disabled public write access.

Rev 1.15 / FW 1.27 / 09 Feb 2021 (minor) 2 weeks 21 hours ago #53994

  • Ultrasonic
  • Ultrasonic's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Posts: 1259
  • Thank you received: 208
  • Karma: 27
RichB wrote:
I read the manual and attempted to install form this path:

...\XMOS_Firmware\Firmware_Upgrade_Tools\Windows\miniDSPUAC2Dfu

Running miniDSPUAC2Dfu.exe gives this error:




- Rich

I've seen this before and have found using the firmware update application from an older update solve the issue. I'm not certain but I think I probably use the one from May.
The administrator has disabled public write access.

Rev 1.15 / FW 1.27 / 09 Feb 2021 (minor) 2 weeks 21 hours ago #53995

  • RichB
  • RichB's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Posts: 33
  • Thank you received: 5
  • Karma: 1
Thanks, I got it working. Had to install the USB drivers again, reboot the PC, restart the SHD (would not connect) and then it worked.

- Rich
The administrator has disabled public write access.
Moderators: devteam