Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Trouble with loading from rePhase to 2X4HD

Trouble with loading from rePhase to 2X4HD 6 months 4 weeks ago #40172

  • gug
  • gug's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
My bin-file from rePhase looking quite good and promissing but are changing when I`m loading it to my 2 x 4 HD. The cut off frequency in my lowpass- filter moves from 1700Hz to 4000Hz and the frequency gets a high bump just over this frequency. I`m quite sure I`m made my bin file ok in rePhase.
There is no PEQ or Xover in my miniDSP but I have a feeling that my problem are buried somewhere around there. Thanks for help!!!!
The administrator has disabled public write access.

Trouble with loading from rePhase to 2X4HD 6 months 4 weeks ago #40173

  • pos
  • pos's Avatar
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Posts: 345
  • Thank you received: 196
  • Karma: 39
Did you set sampling freq to 96kHz in rephase?
download the last version of rephase here: rephase.org
The administrator has disabled public write access.

Trouble with loading from rePhase to 2X4HD 6 months 4 weeks ago #40184

  • gug
  • gug's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Hello,

Thanks for quick answer , I used 48kHz trying to get more than 4096 tabs, too little for my 4way system. Is there no possebilty to use 48k?
My system improved in a dramatic way !
The administrator has disabled public write access.

Trouble with loading from rePhase to 2X4HD 1 month 4 weeks ago #42779

  • scan80269
  • scan80269's Avatar
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Posts: 42
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
I've been wanting to use 48K FIR taps with my 2x4 HD as well. I posted a request for 2x4 HD 48K plug-in under the suggestion forum. If you have a similar interest in 48K FIR for 2x4 HD, you may want to up-vote my post.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: devteam