Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
NOTE: This forum is community powered. Please be mindful that long time community members are here to help as part of a community effort. If you have a specific issue (e.g. hardware, failure), please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us). Thanks a lot of your help in making a better community. :-)

TOPIC: nanoAVR -DL no video output

nanoAVR -DL no video output 7 months 4 weeks ago #35301

  • sudhirrssk
  • sudhirrssk's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Hi,

I am unable to get output from any of the HDMI inputs of my nanoAVR-DL. I tried checking my cables and even turning of and turning on my entire setup but still no luck. I tried reformatting and everything was successful, currently I am out of options, kindly help me in this regard.

Best Regards,
Surya
The administrator has disabled public write access.

nanoAVR -DL no video output 7 months 3 weeks ago #35376

  • devteam
  • devteam's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 7727
  • Thank you received: 898
  • Karma: 150
@ Surya

Problem solved it sounds from your tech support tix?

Devteam
MiniDSP, building a DIY DSP community one board at a time.
The administrator has disabled public write access.

nanoAVR -DL no video output 7 months 3 weeks ago #35410

  • sudhirrssk
  • sudhirrssk's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Hi devteam,

Yeah it got resolved by itself. I think it was due to HDMI handshake problem. Thanks.

Best Regards,
Surya
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: devteam
Moderators: devteam
Time to create page: 0.101 seconds