Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Main forum for support questions you may have for the community. Post your issues and we'll all try to help resolve them.

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Umik1 suddenly stopped working 2 months 3 weeks ago #62658

  • sgrimbl
  • sgrimbl's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
Hi,
I was setting up my house curve and everything was ok, but suddenly the umik1 stopped working. 
I've attached a screenshot of the current situation. 
The cal file for the mic is in place but the spl meter is not moving an also the "in" meter in the preferences. 
Maybe some settings in my pc suddenly changed. I really can't find the reason. 
Any ideas? 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Umik1 suddenly stopped working 2 months 3 weeks ago #62659

  • sgrimbl
  • sgrimbl's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
I reinstalled REW and now it's ok again 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam