Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Main forum for support questions you may have for the community. Post your issues and we'll all try to help resolve them.

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.
  • Page:
  • 1

TOPIC:

MiniDSP Not Implementing Filters 2 months 4 weeks ago #62597

  • flint3125
  • flint3125's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
Team,

Looking forward to diving further into home theater.  I purchased a MiniDSP 2x4HD, a UMIK-1, 2 Klipsch subs (right behind the couch), a Denon 3500, and running REW and MINIDSP off of my Mac.  I was able to set up the MiniDSP with the subs, measure the room, identify an EQ that would match a room curve, and (what I thought) save the PEQ and load it into the MiniDSP under the advance portion (linked both subs).  

The trouble comes when I then re-measure the subs.  Nothing changes.  

What am I doing wrong?  I've tried reseating all plugs and connections.  Feels like I'm missing an easy step.  I am "connected" and live.  Version 1.21 Firmware 1.18.

Thanks in advance,

Jay

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

MiniDSP Not Implementing Filters 2 months 3 weeks ago #62664

  • potzie
  • potzie's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 14
  • Thank you received: 1
hi, did you resolve your issue. Had similar problems with basic filters not applying. Swapping to advanced resolved issue after clearing, importing and then processing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: devteam