Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Main forum for support questions you may have for the community. Post your issues and we'll all try to help resolve them.

NOTE: This is a "Community" forum. Please be mindful that community members are here to help as part of a community effort. We therefore appreciate your effort in keeping this forum a happy place!

If you have a specific issue (e.g. hardware, failure) and want help from our support team, please use our tech support portal (Support menu - > Contact Us).
Thanks a lot of your help in making a better community.

TOPIC: No Change to the output measurements

No Change to the output measurements 2 weeks 1 day ago #49552

  • alex053
  • alex053's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
i have my baseline and created the eq, uploaded the eq and the graph does not change.

i tried this multiple times, i even boosted one sub +12db and took a measurement and saw no change.

i have loaded the default config. I have the green checkbox that says im connected but i still see no change when running any measurements

any ideas???



The administrator has disabled public write access.

No Change to the output measurements 1 week 1 day ago #49656

  • tom10536
  • tom10536's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
I'm having the same problem, seems the minidsp is bypassed?
The administrator has disabled public write access.

No Change to the output measurements 1 week 1 day ago #49657

  • alex053
  • alex053's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
I found the issue on mine. I’m using a Yamaha tsr 7850 and when in 2 channel stereo with an analog input the sub output was not playing. I switched to 7 channel stereo and heard the sub so I just unplugged my center and rears and did my measurements that way.
It’s strange because if I’m playing music from my appletv if I put it in 2 channel stereo the sub played but if it was using an analog input the sub didn’t
Try adjusting your surround sound modes.
Last Edit: 1 week 1 day ago by alex053. Reason: Adding info
The administrator has disabled public write access.

No Change to the output measurements 1 week 1 day ago #49658

  • tom10536
  • tom10536's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Thanks Alex, but I have output from the sub and speakers when using REW, and the minidsp was previously applying filters. I still have output, but no processing from the Minidsp. I have tried a factory reset, checked the bypass options are correct, but still no filtering.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: devteam